Specialiștii EuroZone Metal – fier beton și produse metalurgice Constanța citează „Suntem alături de dumneavoastră și suntem 100% pregătiți să vă oferim servicii de consultanță și vânzare la cele mai înalte standarde de pe piață.

Susținem aceste aspecte în baza unei experiențe îndelungate în domeniul producției și distribuției materialelor de construcții, amenajări și finisaje pentru interior și exterior. Trebuie doar să ne contactați, iar specialiștii EuroZone Metal vor răspunde cu profesionalism întrebărilor dumneavoastră despre produsele comercializate, în cel mai scurt timp posibil.”

La EuroZone Metal – fier beton și produse metalurgice Constanța avem o echipă tânără, dinamică deschisă și temeinic pregătită în domeniul construcțiilor și al materialelor de construcții, care vă stă la dispoziție, cu respectarea standardelor, normelor și a legislației în vigoare.

Ne-am lărgit gama de servicii oferind și servicii de consultanță, de asemenea distribuim materiale pentru lucrări din domeniul construcțiilor civile si/sau industriale oriunde în zona Dobrogea. Orientarea către client pe care am abordat-o încă de la început, a devenit în timp misiunea EuroZone Metal – fier beton și produse metalurgice Constanța, iar rezultatele pozitive, respectarea angajamentelor și experiența își spun cuvântul în consolidarea poziției noastre pe piața locală. Ne adresăm unui spectru larg de clienți și venim în întâmpinarea acestora cu produse și servicii diversificate.

Misiunea EuroZone Metal – fier beton și produse metalurgice Constanța, este să atingem și chiar să depășim așteptările clienți și partenerilor de afaceri. Am dorit încă de la începutul activității să fim cei mai buni specialiști în domeniul materialelor de construcții pe piața locală și să devenim partenerul preferat de afaceri al clienților și furnizorilor noștri, dar și al viitorilor clienți și parteneri de afaceri.

Transportul materialelor de construcții este GRATUIT în zona Dobrogea și se va negocia în funcție de cantități și distanță, pentru restul de regiuni din România sau din afara țării.