Specialiștii EuroZone Metal – fier beton și produse metalurgice Constanța citează „Suntem alături de dumneavoastră și suntem 100% pregătiți să vă oferim servicii de consultanță și vânzare la cele mai înalte standarde de pe piață.

Prezentul catalog virtual www.produse-metalurgice-constanta.ro cuprinde orice fel de informații (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie conținutul catalogului virtual www.produse-metalurgice-constanta.ro proprietatea SC EURO ZONE SRL. Orice preluare a conținutului (integrala sau parțială) in alte scopuri decât in interes personal este sancționata de legislația privind drepturile de proprietate intelectuala.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții si va obliga la respectarea acestora.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultați legislația specifica afișata pe site-ul ANPC.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

EURO ZONE SRL dorește să te familiarizezi cu modul în care colectăm, utilizăm și divulgăm Datele tale cu caracter personal, pentru a înțelege practicile noastre privind confidențialitatea, inclusiv ce Date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le utilizăm și cum le protejăm, precum și drepturile tale personale. Pentru mai multe informații accesează Politica de Confidențialitate.